Lunchbijeenkomst: Bereikbaarheid tijdens werkzaamheden Zuid-Hollandse eilanden & haven

Voor bedrijven & logistieke partijen op Voorne-Putten, Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee en in de Rotterdamse haven

De komende jaren staan we voor flinke veranderingen in onze infrastructuur, met grotere druk op de wegen en het spoor. Tegelijkertijd creëert nieuwe regelgeving rond duurzaamheid uitdagingen én kansen voor werkgevers en logistieke partijen. Om voorbereid te zijn en te blijven, nodigen we ondernemers op de Zuid-Hollandse eilanden en in de Rotterdamse haven uit voor een lunchbijeenkomst op donderdag 7 maart. Tijdens deze ‘working lunch’ krijg je informatie, tools en adviezen om hinder te beperken en slim om te gaan met ontwikkelingen in het gebied.

Voor wie?

Deze lunchbijeenkomst is voor ondernemers, werkgevers en logistieke partijen op de Zuid-Hollandse eilanden en in de Rotterdamse haven, die hinder zullen ondervinden door werkzaamheden en afsluitingen in de regio.

Wat kun je verwachten?

  • Voorbereiden op hinder door werkzaamheden: Blijf up-to-date zodat je niet wordt verrast door aankomende werkzaamheden die impact hebben op jouw organisatie.
  • Maatwerkadvies: Ga kosteloos in gesprek met mobiliteits- en logistiek adviseurs voor advies op maat voor jouw onderneming.
  • Best practices en beschikbare tools & toolboxen: Leer hoe je hinder voor je bedrijf kunt minimaliseren en aantrekkelijk blijft voor talent.
  • Ontdek (samenwerkings)kansen: Krijg inzicht in de samenwerking tussen overheden en bedrijfsleven in het gebied én welke rol je zelf kunt innemen.
  • Verken beschikbare oplossingen: Ontvang concrete handvatten om jouw bedrijfsvoering en/of mobiliteitsbeleid te optimaliseren.

Zien we je op 7 maart?

Zet donderdag 7 maart in je agenda en zorg ervoor dat jouw bedrijf bereikbaar blijft en je logistiek blijft draaien, ook tijdens grote onderhoudswerkzaamheden.

Heb je in de tussentijd vragen over mobiliteit en/of bereikbaarheid? Neem contact op met de mobiliteitsadviseur of logistiek adviseur in jouw regio voor kosteloos advies.

Nieuwsbrief voor bedrijfsleven en logistiek

Op de hoogte blijven van nieuws, tips en toekomstige bijeenkomsten voor de Zuid-Hollandse eilanden en Rotterdamse haven? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Zuid-Holland Bereikbaar.

Logistieke bedrijven kunnen zich daarnaast aanmelden voor de nieuwsbrief Logistiek.

Programma

Inloop

Lunch met belegde broodjes, warme snack, koffie en thee

Start programma

Tijdens het nuttigen van de lunch blikken we vooruit op geplande projecten en verwachte hinder vanaf 2024 en lichten we de aanpak van Zuid-Holland Bereikbaar toe.

Thematafels: Projecten, Logistiek & Personenmobiliteit

In diverse gespreksrondes kom je meer te weten over de geplande werkzaamheden aan de Spijkenisserbrug, Heinenoordtunnel en Hartelbrug in 2024 en wat logistieke partijen, werkgevers en publiekstrekkers kunnen doen om hinder door werkzaamheden te minimaliseren.

Afsluiting

Aan het einde van de bijeenkomst is er de mogelijkheid om informeel met elkaar en met onze adviseurs in gesprek te gaan.

Informatie


Georganiseerd door

Zuid-Holland Bereikbaar

Datum en tijd

Donderdag 7 maart 2024

Van 11:30 tot 14:00

Locatie

Carlton Oasis Hotel – Curieweg 1, 3208 KJ Spijkenisse


Aanmelden