A15: 8 uur gratis fietsen op een Donkey deelfiets

Er wordt gewerkt aan de A15, dat betekent dat er hinder en vertraging is met de auto. Pak kosteloos een deelfiets! We bieden je 120 minuten deelvervoer.

Hoe werkt het?

Bij Donkey Republic kun je 24/7 fietsen huren via de app.

1. Download de DonkeyRepublic app op je mobiele telefoon en binnen een paar klikken ben je aangemeld!
Klik hier voor Google Play Store en hier voor de App Store.
2. Maak een account aan.
3. Zoek vervolgens de dichtstbijzijnde beschikbare Donkey fiets bij een hub (ophaallocatie) op de kaart en ga naar het betalingsgedeelte.
4. Vul de code: ZUIDHOLLANDBEREIKBAAR in bij de sectie Kortingscode invoeren.
5. Volg de instructies in de app en je zou moeten zien dat de korting wordt toegepast op het betalingsbedrag. Je kunt tot op 5 fietsen huren, voor korte of lange huurperiodes.

Geniet van 8 uur gratis rijminuten!

Volg de instructies in de app en je zou moeten zien dat de korting wordt toegepast op het betalingsbedrag. Je kunt tot op 5 fietsen huren, voor korte of lange huurperiodes.

Meer uitleg

In de DonkeyRepublic app zie je de locaties waar de Donkey fietsen staan. Deze kun je selecteren door op een fiets te klikken. Volg de route die in de app wordt aangegeven en ontgrendel de fiets via de unlock-functie in de app. Je ontgrendelt de fiets met de app via een Bluetooth verbinding. Met deze functie kan je de fiets ook op slot zetten als je hem even niet gebruikt. De huur begint zodra je op "Huur nu" tikt en eindigt zodra je op "Terugbrengen" tikt en de instructies volgt tot de app bevestigt dat de huur is beëindgd. Tijdens de huurperiode kun je de fiets overal mee naartoe nemen en vergrendelen/ontgrendelen zo vaak je maar wilt. Aan het einde van de huurperiode moet je de fiets naar een drop-off locatie brengen, op deze manier blijft het aanbod in de stad overzichtelijk en helpen we de volgende fietsers om de fietsen ook te vinden.

Vragen?

Vragen over de fiets? Neem contact op met Donkey Republic.

Vragen over de actie? Mail naar info@zuidhollandbereikbaar.nl