Fietser bij zonsondergang

Word jij onze Fietsambassadeur?

Bij Zuid-Holland Bereikbaar zijn we enthousiast over fietsen. En we weten dat veel anderen in Zuid-Holland dat ook zijn! Daarom nodigen we je uit om je aan te melden als fietsambassadeur. Als fietsambassadeur heb je de kans om jouw passie voor fietsen te delen en anderen te inspireren. Het is helemaal aan jou hoe je betrokken wilt zijn en het is volledig vrijblijvend. Meedoen is mogelijk via dit formulier!

Wat is een fietsambassadeur?

Er zijn een paar manieren waarop je kunt bijdragen als fietsambassadeur. Je kunt via het formulier aangeven wat jouw keuze is. Je kunt ook op meerdere manieren bijdragen als je dat leuk vindt.

Hoe word ik fietsambassadeur?

Wil jij delen waarom jij kiest voor de fiets? En zo meehelpen om fietsgebruik in Zuid-Holland te stimuleren? Stuur binnen 5 minuten jouw inzending in via dit formulier!

Iedereen kan zich aanmelden als fietsambassadeur. We horen graag meer over jouw fietservaringen. Denk bijvoorbeeld aan:

Wat gebeurt er met mijn inzending?

Zuid-Holland Bereikbaar gebruikt jouw inzending om anderen te inspireren en te helpen om vaker te fietsen. Dit doen we door jouw quote, interview of fietsinitiatief te delen via onze kanalen, zoals onze website en social media.
Zo kunnen andere reizigers zien hoeveel er in Zuid-Holland wordt gefietst én wat de verschillende voordelen zijn. De rol van fietsambassadeur is vrijwillig en vrijblijvend. Heb je vragen n.a.v. jouw inzending? Neem contact met ons op.

Waarom zoeken jullie fietsambassadeurs?

Zuid-Holland is rijk aan inwoners, bedrijvigheid, logistiek en bezoekers. Daardoor is er veel verkeer en is het druk op de weg. De komende jaren staan er in dit gebied grote werkzaamheden gepland aan wegen, bruggen en tunnels. Daarom wordt het een uitdaging om Zuid-Holland ook tijdens deze werkzaamheden bereikbaar te houden. Daarom is nú het moment om fietsen meer op de voorgrond te plaatsen.

Klik hier om je op te geven als fietsambassadeur