Logo van de Fiets Gemeente 2024

Woon of fiets jij in de Fietsgemeente van 2024?

Woon of fiets jij in de Fietsgemeente van 2024?

Vind jij de fietspaden in jouw gemeente geweldig? Of kan het beter? Laat je stem horen en doe jij mee aan het grootste fietsonderzoek van Nederland! De Fietsersbond doet het jaarlijkse onderzoek naar de 'Fietsgemeente van Nederland. Jij bent als fietser de expert als het gaat om het fietsklimaat in jouw gemeente. Door mee te doen aan het onderzoek verzamelt de Fietsersbond zoveel mogelijk input om een gemeente te bekronen met de titel ‘Fietsgemeente van 2024’ én zorg jij ervoor dat het fietsen voor iedereen nog veiliger en comfortabeler wordt.

Meedoen via een online enquête

De Fietsgemeenteverkiezing gaat op basis van de online enquête; invullen duurt ongeveer 5 minuten. Deze enquête is dé manier voor fietsers in het hele land om een mening te geven over fietsen in de gemeente waar ze wonen, waar ze werken of waar ze op vakantie gaan. Vind je het fietsen in jouw gemeente stressvol of juist ontspannend? Worden de fietspaden goed onderhouden en is er voor kinderen een veilige fietsroute naar school? Alles rondom het fietsen komt voorbij!

Kans op prijzen

Je kan voor elke gemeente de enquête invullen. Misschien woon je in de ene gemeente, maar fiets je vaker door de buurgemeente, dan kan je het ook invullen voor een andere gemeente. Vul de enquête in voor 12 november en maak kans op mooie prijzen, zoals een nieuwe fiets of 1 van de 20 regenjassen. Kijk voor meer informatie op de website www.fietsbond.nl/fietsgemeente-2024/.