Bouwlogistiek community

Bouwlogistiek kent specifieke uitdagingen en daarom kijken we samen naar maatwerk

Sluit je aan!

Ga jij graag samen met anderen de uitdagingen rondom bereikbaarheid & logistieke concepten aan? Sluit je dan aan! Je kunt altijd een keer vrijblijvend en kosteloos deelnemen aan één van de bijeenkomsten om te proeven. Neem contact op met een van onze logistiek adviseurs.

Doe nu mee!

Uitdagingen in de bouwlogistiek

Bouwlogistiek kent specifieke uitdagingen en daarom kijken we echt naar maatwerk: hoe zien de logistieke bewegingen er uit? Waar valt daar efficiency te behalen? Samen met jou nemen we de keten onder de loep en onderzoeken we kansen op het gebied van het reduceren van verkeersbewegingen met betrekking tot materiaal, materieel en mensen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld nachtrijden bijvoorbeeld, vervoer over water of over spoor en gebruik maken van hubs. Ook voor advies omtrent duurza(a)m(er) vervoer kunnen wij helpen.

Voor wie?

Samen optrekken, van elkaar leren en onderling kennis uitwisselen: dat staat in onze community centraal. Iedere logistieke planner, facilitair medewerker of andere werknemer die de logistieke keten kent, is welkom. Of je nu graag met anderen in contact komt, hulp wiilt bij het in kaart brengen van jouw logistieke bewegingen of graag op de hoogte blijft van de werkzaamheden en oplossingen in het gebied; sluit je aan.

De voordelen op een rij

De voorwaarden

Ga jij graag samen met anderen de uitdagingen rondom bereikbaarheid & logistieke concepten aan? Sluit je dan aan! Je kunt altijd een keer vrijblijvend en kosteloos deelnemen aan één van de bijeenkomsten om te proeven. Wil je vaker naar bijeenkomsten komen? En onderdeel worden van de groep? Ook dat is kosteloos! Wel vragen we je een intentieverklaring te tekenen, bij wijze van inspanningsverklaring. Zo waarborgen we dat iedereen langdurig en actief van elkaar kan blijven leren. Neem contact op met een logistiek adviseur.