Quickscan

Inzicht in in jouw bedrijf voor meer efficiëntie

Waar kan jouw bedrijf een slimme slag maken?

Met de logistieke quickscan krijg je direct inzicht in jouw logistieke processen en de potentie voor meer efficiëntie, denk bijvoorbeeld aan spitsmijdingen, ritmijdingen en CO2-reductie. Wij ondersteunen kosteloos bij het uitwerken van een plan van aanpak. Interesse? Neem contact op met een van onze logistieke adviseurs.

Vraag een quickscan aan

Wat is de quickscan?

De quickscan doen we direct bij jou aan tafel. We lopen in een gesprek samen door jullie logistieke processen heen, van goederenbewegingen tot vervoerstypes. Op basis van die gegevens laten we zien waar de potentie ligt om slimmer, efficiënter en/of duurzamer te werk te gaan; denk bijvoorbeeld aan: spitsmijdingen, ritmijdingen, overstappen naar andere modaliteiten, samenwerken in de keten, anders plannen en CO2-uitstootreductie. Slimme en efficiënte logistiek is belangrijk voor de bereikbaarheid van de regio én is bijna altijd winstgevender voor jullie bedrijf.

Na de quickscan

Na de quickscan heb je niet alleen inzicht in de logistieke processen van jullie bedrijf en de mogelijkheden om efficiënter te werk te gaan, ook ondersteunen wij kosteloos jouw bedrijf met het uitwerken van een projectvoorstel en plan van aanpak. Zo sta je er niet alleen voor en kun je gemakkelijk aan de slag!

Voor wie?

De quickscan bieden we aan alle logistieke bedrijven aan die goederenbewegingen door Zuid-Holland hebben lopen. Dat kan zijn omdat je bedrijf gevestigd is in Zuid-Holland, of omdat er vracht van en naar de haven gestuurd wordt bijvoorbeeld.

Het maakt daarbij niet uit wat de bedrijfsgrootte is, of in welke sector van de logistiek je actief bent: we komen graag kosteloos langs voor advies. Onze ervaring leert ons namelijk dat (bijna) elk bedrijf nog een efficiency slag in het bedrijfsproces kan maken als het gaat om het verminderen, verplaatsen, verschuiven, verwisselen of het verduurzamen van het bedrijfsproces.