Webinar: Grand Départ in Zuid-Holland

Doe met je medewerkers mee met de tijdrit!

Op 12 en 13 augustus 2024 staat onze provincie in het teken van de Tour de France Femmes avec Zwift. Op 12 augustus is er een etappe van 124 kilometer van Rotterdam naar Den Haag. De dag daarna rijden de wielrensters twee etappes: eerst van Dordrecht naar Rotterdam (73 km) en daarna is er in Rotterdam een individuele tijdrit met finish op de Boompjes in Rotterdam.   

En om die individuele tijdrit gaat het nou net. Doe als werkgever samen met je medewerkers mee met de tijdrit. Fietsstimulering, maar dan op een heel andere manier. En bij jouw tijdrit hoef je niet hard te fietsen, je legt gewoon de afstand van huis naar werk af. Dat doe je eerst een keer zoals je altijd reist (met de auto, ov of ??) Je neemt dan de tijd op hoelang je erover doet. En daarna (in augustus) ga je met de fiets naar je werk (eventueel in combinatie met OV), in eigen tempo. Ook die tijd neem je op. De app die je krijgt houdt alles bij. Ben je sneller? Wat heeft het je gebracht? Aan uitstoot, fitheid etc?   

De tijdrit is een challenge tussen je medewerkers waaraan iedereen kan meedoen. Ook als medewerkers alleen de last mile met de fiets kunnen afleggen. Ook als je als bedrijf buiten Rotterdam gevestigd bent.   

Onze koplopers

Dimitri Bonthuis van SportVibes, Judith de Frel van Rotterdam Topsport (allebei verbonden aan de organisatie van de Tour de France Femmes) en Jennifer Woltjer van Lease a bike vertellen je er tijdens het webinar alles over. We bieden je een unieke kans om in de slipstream van de Tour de France Femmes avec Zwift mee te doen en fietsen aantrekkelijker te maken. Extra leuk is dat je als werkgever na afloop een rapport krijgt hoe jullie tijdrit is verlopen.

Dus kom naar het webinar! En laat je verrassen over een andere manier van fietsstimulering.
Vrijdag: 24 mei 2024, van 12.00 tot 13.00 uur, digitaal

Webinar: Grand Départ in Zuid-Holland


Datum en tijd

Vrijdag 24 mei 2024

Van 12:00 tot 13:00