Webinar: Kleine analyse, groot effect in de praktijk!

Inzicht in de mobiliteitscan zorgt ervoor dat je onderbouwd met meer concrete acties aan de slag kan. Dat is het onderwerp van ons webinar op vrijdag 12 april 2024, van 12.00 – 13.00 uur. Digitaal

De eerste stap of extra stappen?

Inzicht in de mobiliteitsdata vormt het begin van een goed mobiliteitsbeleid. Meten is weten! Nu lijkt die eerste stap om een scan uit te voeren voor sommigen soms een hobbel, totdat je bij andere organisaties ziet wat het effect is. Met de uitkomsten van de analyse kun je onderbouwd de eerste stappen zetten die nodig zijn om aan de slag te gaan.
Maar ook als je al een scan hebt uitgevoerd kun je nu extra stappen zetten. We gaan namelijk ook in op de update die je kunt gebruiken voor het besluit werkgebonden personenmobiliteit. En.. we geven een voorbeeld van bedrijven die data hebben gedeeld en zo tot andere oplossingen zijn gekomen. Bijvoorbeeld bij hinderprojecten.

Zoals je van ons gewend bent, organiseren we een interactief praktisch webinar waarbij je tips en tricks krijgt van organisaties, zoals Onderlinge ‘s-Gravenhage, Ingeborg Oostlander-Cetin van de TU Delft. en Erik Hommel van gemeente Capelle aan den IJssel. Christiaan Rasch van MobilityLabel laat zien hoe de analyse tool werkt en wat je er als bedrijf mee kunt.

Voor wie?

Dit webinar is bestemd voor werkgevers die nog geen scan hebben gedaan maar ook voor hen die er al wel een hebben gedaan. Zij krijgen informatie over wat je nog meer kunt met de uitkomsten dan alleen je eigen fiets en OV-potentie. Na een uur weet jij wat je hebt aan een mobiliteitsanalyse en hoe je daarmee in de praktijk aan de slag kunt.

Aanmelden

Webinar: Kleine analyse, groot effect in de praktijk!
Vrijdag 12 april, 12.00 - 13.00 uur.

Informatie en aanmelden


Georganiseerd door

Zuid-Holland Bereikbaar

Datum en tijd

Vrijdag 12 april 2024 • Verlopen

Van 12:00 tot 13:00

Locatie

Digitaal