10% korting op fietsaccessoires en onderhoud aan de fiets

In 2024 wordt de Heinenoordtunnel in de A29 gerenoveerd. De werkzaamheden duren tot eind van het jaar. Tot die tijd is de tunnel nog een aantal keer afgesloten, meestal in 1 rijrichting. Naast nacht-en weekendafsluitingen is de tunnel in de zomer dicht van 26 juli 22:00 uur tot en met 12 augustus 2024 05:000 uur. De fietsbuis van de Tweede Heinenoordtunnel blijft open, waardoor (brom)fietsers en scooters geen last hebben van afsluitingen. Door te kiezen voor de fiets, reis je zonder zorgen door!

Zuid-Holland Bereikbaar helpt je hierbij. Samen met Rijkswaterstaat geven we informatie over de werkzaamheden. En we hebben acties en tips om tijdens afsluitingen door te kunnen fietsen: Het onderhouden van je fiets kan een investering zijn, maar het is essentieel om je veilig en efficiënt te kunnen fietsen. Daarom bieden we alle inwoners en werknemers van de Hoeksche Waard een speciale actie aan: 10% korting op fietsonderhoud of fietsaccessoires, zodat je zorgeloos kunt blijven genieten van je fietsrit.

Hoe werkt het?

Wil je profiteren van deze kortingsactie? Bezoek een van de deelnemende fietsenwinkels (zie lijst hieronder) en geef bij het afrekenen aan dat je gebruik wilt maken van de kortingsactie van Zuid-Holland Bereikbaar. De medewerker zal vervolgens de korting met je verrekenen, zodat jij tegen een voordelig tarief weer kunt genieten van een veilige rit op de weg.

Deelnemende fietsenwinkels

Er zijn verschillende fietsenzaken die de kortingsacties aanbieden. Je kunt een keuze maken uit de volgende locaties om je fiets een onderhoudsbeurt te geven of van accessoires te voorzien:

Voorwaarden

Deze actie loopt tot en met 31 augustus 2024 en is geldig zolang de voorraad strekt.

Overzichtdeelnemende fietsemakers kortingsactie

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Zuid Holland Bereikbaar