Aanschafregeling voor e-bike of speed pedelec

Heb je genoten van de probeeractie en ben je enthousiast geworden over je e-bike of speed pedelec? Dan is dit je kans om te profiteren van de aantrekkelijke aanschafregeling en hiermee voordelig een e-bike of speed pedelec aan te schaffen!

Wat is de aanschafregeling?

Als deelnemer aan de gratis e-bike en speed pedelec probeeractie in de Hoeksche Waard krijg je €325,- cadeau bij aankoop van een nieuwe e-bike of speed pedelec. Je ontvangt namelijk €100,- korting op de aankoopprijs én een waardebon van €225,- die je kunt besteden aan accessoires, onderhoud en meer. Mis deze kans niet, want er zijn maar 100 plekken beschikbaar. Investeer nu in jouw eigen elektrische fiets en ontdek hoe leuk fietsen kan zijn en hoe prettig het is om op deze manier files te vermijden op weg naar je werk!

Hoe werkt het? 

Woon of werk je in de Hoeksche Waard? Dan kun je gratis mee doen met de probeeractie e-bike en speed pedelec probeeractie. Als je deelneemt aan deze probeeractie en tussen 2 april 2024 en 30 oktober 2024 een elektrische fiets koopt bij een deelnemende fietsenwinkel, krijg je €100,- terug op het aankoopbedrag en een waardebon van €225,- die je kunt besteden aan accessoires, onderhoud en meer. 

Hoe meld ik me aan? 

Heb je meegedaan aan de probeeractie? Dan krijg je na afloop van jouw proefperiode automatisch een mail waarin je je kunt registreren voor de aanschafregeling. Na het uploaden van de factuur krijg je binnen 31 dagen €100,- retour op het aankoopbedrag van je elektrische fiets. Je hoeft je niet aan te melden voor de waardebon. Bij aankoop van je e-bike of speed pedelec controleert de fietsenwinkel of je aan de voorwaarden voldoet. De waardebon van €225,- wordt vervolgens in de winkel verrekend als kassakorting. 

Uitgiftepunten

Er zijn verschillend fietsenzaken die de probeeractie aanbieden Je kunt een keuze maken uit de volgende locaties om je e-bike of speed pedelec op te halen:

Meer informatie  

De aanschafregeling is beschikbaar voor alle deelnemers van het gratis e-bike en speed pedelec probeeractie in de Hoeksche Waard, inclusief deelnemers aan de zakelijke e-bikepool. Er zijn maar 100 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! Ondervind je problemen of heb je vragen? Neem dan contact op met de supportdesk via support@deboomenhetmeer.nl.