Gratis fietscheck tijdens afsluiting Spijkenisserbrug

Om ervoor te zorgen dat je veilig en zonder zorgen kunt blijven fietsen tijdens de afsluitingsperiode van de Spijkenisserbrug, organiseren we verschillende fietscheck-punten. Met een mini APK is jouw fiets altijd in topconditie!

Voor wie is deze actie?

De gratis fietscheck is bedoeld voor fietsers in Spijkenisse en omgeving. Of je nu dagelijks pendelt, recreatief fietst, of overweegt om vaker te fietsen, zorg ervoor dat je van deze gelegenheid gebruikmaakt!

Wat kun je verwachten?

Tijdens de afsluiting van de Spijkenisserbrug zetten we verschillende fietscheckpunten op. Daar kun je jouw fiets langsbrengen voor een snelle controle. Onze experts kijken je fiets na en voeren kleine reparaties ter plekke uit, zodat jij zorgeloos kunt blijven trappen. De fietscheck is gratis, materiaalkosten zijn voor eigen rekening.

Waar zijn de fietschecks?

De eerste fietscheck is op de fietspromotiedag op 15 april, tussen 16 en 19 uur, nabij het Esoo station bij de Spijkenisserbrug.

We zijn op dit moment in gesprek met verschillende bedrijven en locaties om nog enkele fietschecks te organiseren. Zodra er meer bekend is laten we dat op deze pagina weten.

Waarom (vaker) fietsen?

Fietsen is niet alleen super voor je lichaam en geest, maar het is ook nog eens goed voor je portemonnee én de planeet!

Door regelmatig de fiets te pakken, blijf je lekker fit en verminder je stress. Het houdt je spieren sterk, je hart gezond en geeft je humeur een boost. Plus, het bespaart je geld op benzine of OV-kosten en helpt mee om onze lucht schoner te houden.

Kortom, met fietsen sla je meerdere vliegen in één klap: je zorgt goed voor jezelf, je bespaart geld en je doet iets goeds voor de omgeving.