Korting op een deelfiets Drechtsteden

In 2024 is de Heinenoordtunnel (A29) nog een aantal weekenden, nachten en in de zomer langere tijd dicht vanwege de geplande werkzaamheden. Wil je de drukte omzeilen? Probeer dan eens een deelfiets van DonkeyRepublic! Ideaal voor een korte rit, maar ook als je de fiets wil gebruiken in je dagelijkse woon-werkrit. Woon of reis je in de Drechtsteden? Dan is dit voor jou, met deze actie ontvang je namelijk120 gratis rijminuten!

Hoe werkt het?

Bij Donkey Republic kun je 24/7 fietsen huren via de app. Download de DonkeyRepublic app op je mobiele telefoon en binnen een paar klikken ben je aangemeld!

Klik hier voor Google Play Store en hier voor de Appstore.

Nadat je de app geinstaleerd hebt maak je een account aan. Zoek vervolgens de dichtstbijzijnde beschikbare Donkey fiets bij een hub (ophaallocatie) op de kaart en ga naar het betalingsgedeelte. Vul de code: ZUIDHOLLANDBEREIKBAAR in bij de sectie Kortingscode invoeren en geniet van 120 gratis rijminuten! Volg de instructies in de app en je zou moeten zien dat de korting wordt toegepast op het betalingsbedrag. Je kunt tot op 5 fietsen huren, voor korte of lange huurperiodes.

De stappen in het kort:

In de DonkeyRepublic app zie je de locaties waar de Donkey fietsen staan. Deze kun je selecteren door op een fiets te klikken. Volg de route die in de app wordt aangegeven en ontgrendel de fiets via de unlock-functie in de app. Je ontgrendelt de fiets met de app via een Bluetooth verbinding. Met deze functie kan je de fiets ook op slot zetten als je hem even niet gebruikt. De huur begint zodra je op "Huur nu" tikt en eindigt zodra je op "Terugbrengen" tikt en de instructies volgt tot de app bevestigt dat de huur is beëindgd. Tijdens de huurperiode kun je de fiets overal mee naartoe nemen en vergrendelen/ontgrendelen zo vaak je maar wilt. Aan het einde van de huurperiode moet je de fiets naar een drop-off locatie brengen, op deze manier blijft het aanbod in de stad overzichtelijk en helpen we de volgende fietsers om de fietsen ook te vinden.

Vragen en contact

Voor vragen over deze actie kun je mailen naar info@zuidhollandbereikbaar.nl