Korting op een deelfiets Hoeksche Waard Drechtsteden

Ontvang 120 gratis minuten via DonkeyRepublic

In 2024 is de Heinenoordtunnel (A29) een flink aantal weekenden, nachten en in de zomer langere tijd dicht vanwege de geplande renovatie. Dit veroorzaakt hinder voor de omgeving, weggebruikers en bedrijven. Helaas is dit onvermijdelijk. Wil je de drukte omzeilen? Probeer dan eens een deelfiets van DonkeyRepublic! Ideaal voor een korte rit, maar ook als je de fiets wil gebruiken in je dagelijkse woon-werkrit. Met deze actie ontvang je 120 gratis rijminuten!

Hoe werkt het?

Bij Donkey Republic kun je 24/7 fietsen huren via de app. Download de Donkey Republic app en binnen een paar klikken ben je aangemeld.

Download de DonkeyRepublic app op je mobiele telefoon. Klik hier voor Google Play Store en hier voor de Appstore. Zoek de dichtstbijzijnde beschikbare Donkey Bike en huur deze in de app. Je kunt tot op 5 fietsen huren, voor korte of lange huurperiodes. Je ontgrendelt de fiets met de app via een Bluetooth verbinding. Tijdens de huurperiode kun je de fiets overal mee naartoe nemen en vergrendelen/ontgrendelen zo vaak je maar wilt. Aan het einde van de huurperiode moet je de Donkey naar een drop-off locatie brengen, op deze manier houden we de stad overzichtelijk en helpen we de volgende fietsers om de fietsen ook terug te vinden.

In de app zie je de locaties waar de Donkey fietsen staan. Volg de route die in de app wordt aangegeven en ontgrendel de fiets via de unlock-functie in de app. Met deze functie kan je de fiets ook op slot zetten als je hem even niet gebruikt. Heb je hem langer nodig? Verlengen kan ook. Aan het einde van je rit breng je de tweewieler terug naar ophaallocatie, zet hem op slot en klik op end rental in de app.

Korting in de Hoeksche Waard en Drechtsteden

Reis je door de Hoeksche Waard of Drechtsteden? Dan is deze actie wat voor jou! Huur eenvoudig een fiets bij een hub (ophaallocatie) op de kaart en ga naar het betalingsgedeelte. Zoek op deze betaalpagina naar de sectie Kortingscode invoeren. Tik op dit gedeelte en voer de code: Zuidhollandbereikbaar op de pagina in.

Volg de instructies in de app en je zou moeten zien dat de korting wordt toegepast op het betalingsbedrag. Ga vervolgens verder met het maken van de boeking en je bent helemaal klaar om te genieten van 120 gratis rijminuten!