Wegverkeersdrukte op de A20 snelweg in Zuid-Holland

Slim Reizen Challenge Rotterdam - Gouda A20-A16

Sta jij regelmatig vast in de file op of rondom de A20 of de A16? Dat kan anders! Mijd de files en spaar met de Dumoco+ app voor mooie beloningen!

Mijd de drukte en spaar voor mooie beloningen!

Deelname aan de Slim Reizen Challenge levert je veel op: je bespaart op je reiskosten, je ontvangt kortingsvouchers die je kunt gebruiken bij verschillende winkels, je kunt doneren aan lokale en nationale goede doelen, je draagt bij aan een lagere CO2- footprint en je reist gezonder en gaat je zeker fitter voelen! Maar ook de regio profiteert: het traject tussen Gouda – Rotterdam blijft bereikbaar!

Download de gratis Dumoco+ app voor Apple of Android en schrijf je in!

De voordelen op een rij

Hoe ontvang ik beloningen met slim reizen?

De Slim Reizen Challenge is een uitdaging waar je gratis aan deel kan nemen en beloningen kunt verdienen door flexibeler, duurzamer en actiever te gaan reizen. Door met het OV te gaan reizen, meer te gaan fietsen, buiten de spits met de auto te reizen, te carpoolen of thuis te gaan werken verdien je punten. Deze punten kun je in de Dumoco+ app omwisselen voor aantrekkelijke beloningen of doneren aan een goed doel. Daarnaast kan je ook loterij tickets verdienen waarmee je automatisch meedoet met een maandelijkse loterij met hele leuke prijzen.

Je ontvangt punten en loterijtickets door slimmer binnen het bovenstaande gebied te reizen.

Download de Dumoco+ app

Deelname aan de Slim Reizen Challenge is eenvoudig. Je deelname verloopt geheel via de Dumoco+ app. Na het aanmaken van je account meld je je aan voor de Slim Reizen Challenge Gouda - Rotterdam. Met de Dumoco+ app kun je jouw reisbewegingen registreren en punten verdienen.

Download de gratis Dumoco+ app voor Apple of Android

Registreer al je ritten en activiteiten

Al jouw reizen worden automatisch vastgelegd via GPS tracking. Hiervoor zet je eenmalig ‘automatisch volgen’ aan in de app. Verder hoef je niets te doen. Alle duurzame en actieve ritten worden automatisch beloond met punten. En met een paar handmatige handelingen kun je extra punten verdienen voor bijvoorbeeld thuiswerken en carpoolen.

Download de gratis Dumoco+ app en activeer de Gouda-Rotterdam A20-A16 Challenge

Wat meet de Dumoco+ app?

Reisbewegingen: Met GPS registreert de app (automatisch) ritten. De algoritmen delen de ritten toe naar modaliteit. Een deelnemer kan deze nog bevestigen of aanpassen op zijn tijdlijn.

Activiteiten: Door het scannen van QR codes vindt registratie plaats van bijzondere activiteiten, zoals het gebruik van een deelauto of een bezoek aan een sportschool, zwembad of evenement

Carpoolen: Door het scannen van elkaars QR-code en registratie van een overlappende route vindt registratie van carpoolen plaats.

Thuiswerken: Via ‘Werken op afstand’ kan een thuiswerkdag worden aangegeven. De app registreert de GPS locatie bij de melding, wat verificatie mogelijk maakt.

Meldingen van situaties op de weg: Via ‘Een melding doen’ kan een deelnemer een situatie melden op zijn route.

Enquêtes: Via de tijdlijn ontvangen deelnemers uitnodigingen voor enquêtes die zij in de app kunnen invullen

Belangrijk: Dumoco+ vindt de veiligheid van jouw data zeer belangrijk. In het Privacybeleid en Voorwaarden kun je precies lezen wat doen om je data te beschermen. Je persoonlijke data wordt nimmer gedeeld met derden. Deelname is compleet vrijwillig. Je kunt de deelname stoppen en je data laten vernietigen als je dat wilt.

Heb je vragen over de Dumoco+ app? Neem dan contact op via klantenservice@dumoco.nl of 088-9343406

Waarom meedoen?

Bespaar op reiskosten

Nu alles duurder wordt, is het slim om meer te gaan fietsen en lopen.

Draag bij aan het milieu

Minder stilstaande auto's dragen bij aan een lagere CO2 footprint.

Ontvang beloningen of doneer

Verzilver je punten voor jezelf of voor een goed doel!

Draag bij aan een bereikbare regio.

Deelname aan de Slim Reizen Challenge levert je persoonlijk veel op: je bespaart op je reiskosten, je ontvangt kortingsvouchers die je kunt gebruiken bij verschillende winkels, je kunt doneren aan lokale en nationale goede doelen, je draagt bij aan een lagere CO2- footprint en je reist gezonder en gaat je zeker fitter voelen! Maar ook de regio profiteert: het traject tussen Gouda – Rotterdam blijft bereikbaar!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!