Slim Reizen Challenge: Vervanging viaduct A16/Hoofdweg

Het viaduct in de A16 over de Hoofdweg in Rotterdam wordt vervangen en dat brengt hinder met zich mee. Daarom organiseren Zuid-Holland Bereikbaar in samenwerking met Rijkswaterstaat allerlei acties. Reis je met de fiets, het OV, of ga je wandelen of thuiswerken? Dan vermijd je niet alleen de files maar spaar je ondertussen voor mooie beloningen. Lees hier hoe dat gaat.

Doe mee met de challenge

1. Pak je smartphone.     
2. Ga naar de App Store of Google Play
3. Download gratis de Dumoco+ app
4. Volg de verdere gebruiksaanwijzingen van Dumoco
5. Reis met de fiets, de scooter of het ov. Ga wandelen en spaar beloningen bij elkaar!

De Slim Reizen Challenge is een uitdaging waar je gratis aan kan deelnemen. Je verdient punten waarmee je leuke cadeaus kunt kopen als je flexibeler, duurzamer en actiever te gaan reist. Door met het ov te reizen, te fietsen, carpoolen of thuis te gaan werken verdien je punten. Deze punten kun je in de app omwisselen voor aantrekkelijke beloningen en of cadeaus.

Daarnaast doe je automatisch mee met de loterij waarmee elke maand leuke prijzen te winnen zijn.

Registreer al je ritten en activiteiten.
Al jouw reizen worden automatisch vastgelegd via GPS tracking. Hiervoor zet je eenmalig ‘automatisch volgen’ aan in de app. Verder hoef je niets te doen. Alle duurzame en actieve ritten worden automatisch beloond met punten. De algoritmen delen de ritten toe naar soort vervoermiddel. Jij als deelnemer kan deze nog bevestigen of aanpassen op jouw tijdlijn. En met een paar handmatige handelingen kun je extra punten verdienen voor bijvoorbeeld thuiswerken en carpoolen.

Belangrijk
Dumoco+ vindt de veiligheid van jouw data zeer belangrijk. In het Privacybeleid en Voorwaarden kun je precies lezen wat doen om je data te beschermen. Je persoonlijke data wordt nimmer gedeeld met derden. Deelname is compleet vrijwillig. Je kunt de deelname stoppen en je data laten vernietigen als je dat wilt.

Vragen over de Dumoco +app
Heb je vragen over de Dumoco+ app? Neem dan contact op via klantenservice@dumoco.nl of 088-9343406

Slim Reizen Challenge: spaar voor mooie prijzen

Sta jij regelmatig in de file op de A16? Last van vertragingen door de vervanging van het viaduct A16/Hoofdweg in Rotterdam? Dat kan anders! Reis op een andere manier en spaar met de Dumoco+app voor mooie prijzen! Doe mee!

Deelname aan de Slim Reizen Challenge levert je veel op:

Nog veel meer acties!

Niet alleen kun je sparen voor leuke beloningen. Er zijn nog veel meer leuke acties. Bekijk de actiepagina.