Nieuwe dienstregeling Maasvlaktehopper

Vanaf 8 januari gaat de Maasvlaktehopper langer doorrijden in de avond. De Maasvlaktehopper rijdt vanaf Vlaardingen Oost en Brielle naar meer dan 20 haltes op de Maasvlakte en Europoort. Perfect voor als je in de haven werkt!

Wanneer rijdt de Maasvlaktehopper?

Vanaf 8 januari 2024 rijdt de Maasvlaktehopper volgens de nieuwe dienstregeling.

De nieuwe dienstregeling sluit nog beter aan op de werktijden van kantoormedewerkers en ploegendiensten in de haven. Ook als je ’s avonds of ’s nachts werkt. Dankzij de Maasvlaktehopper blijft de Rotterdamse haven met het OV bereikbaar en heb je minder last van hinder door de grote wegwerkzaamheden die in het gebied gepland staan.

Hoe het werkt

Reizen met de Maasvlaktehopper is gemakkelijk. Reserveer minimaal een halfuur van tevoren een plek op de reserveringssite. De bus stopt alleen waar mensen in- of uit willen stappen, dus je bent snel op je bestemming.

De Maasvlaktehopper rijdt tussen busstation Rugge in Brielle en vanaf Vlaardingen Oost naar de Maasvlakte en Europoort. Op de reserveringssite kun je zien waar en wanneer de Maasvlaktehopper rijdt en meteen je rit reserveren. Je kunt ook telefonisch reserveren.

Kosten

Je betaalt maximaal €2,68 per rit. Reis je met de bus of metro naar de vertrekhalte? En stap je binnen 35 minuten over op de Maasvlaktehopper? Dan betaal je €1,49 voor je rit met de Maasvlaktehopper. Betalen is eenvoudig: gebruik je OV-chipkaart, betaalpas, of koop een kaartje bij de chauffeur.

Meer informatie

EBS biedt de Maasvlaktehopper aan samen met het Havenbedrijf Rotterdam. Kijk op de website van EBS voor meer informatie.

Heb je een vraag over de Maasvlaktehopper? Neem contact op met de klantenservice van EBS.