Reconstructie N211 Wippolderlaan

Weekendafsluitingen 22 maart en 5 april 2024

In de weekenden van vrijdag 22 maart en vrijdag 5 april 2024 is de N211 Wippolderlaan tussen de A4 en de Erasmusweg in beide richtingen afgesloten. De afsluiting van de weg is nodig voor het veilig uitvoeren van werkzaamheden op en langs de weg. Het verkeer wordt in deze weekenden via borden omgeleid. Nood- en hulpdiensten mogen de werkzaamheden op de N211 Wippolderlaan passeren. Ook bus 37 rijdt (langs de werkzaamheden) de normale route. Op de website www.n211wippolderlaan.nl vind je alle informatie over het project.

Wat gaat er veranderen?

Reisadvies

De N211 Wippolderlaan is een drukke weg, dat geldt ook voor de omliggende wegen. Het advies is om tijdens deze weekenden zoveel mogelijk gebruik te maken van alternatieve vervoersmiddelen, zoals de fiets of het openbaar vervoer. Moet je de auto gebruiken, houd dan rekening met grote verkeersdrukte en raadpleeg vooraf de verkeersdrukte via een routeplanner of navigatieapp.

Data weekendafsluitingen

De werkzaamheden worden in het weekend uitgevoerd, zodat op werkdagen de weg open kan blijven voor het verkeer. Weggebruikers, bewoners en bedrijven informeren we tijdig over de afsluitingen en omleidingsroutes.

Tijdens de eerste 2 weekendafsluitingen is de N211 Wippolderlaan is tussen de A4 en de Erasmusweg in beide richtingen afgesloten. Nood- en hulpdiensten mogen de werkzaamheden op de N211 Wippolderlaan passeren. Ook bus 37 rijdt (langs de werkzaamheden) de normale route.

Omleidingsroutes

Bekijk de kaart met omleidingsroutes tijdens deze weekenden. Download de kaart met omleidingen

Meer informatie

Op de website www.n211wippolderlaan.nl vind je alle informatie over het project. HIer kun je ook aanmelden voor nieuwsalerts, zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.