Spijkenisserbrug voor 1 maand dicht vanwege asfaltwerkzaamheden

Rijkwaterstaat voert van zaterdag 13 april 22.00 uur t/m maandag 13 mei 20.00 uur asfaltwerkzaamheden uit aan de Spijkenisserbrug, tussen Hoogvliet en Spijkenisse. Vanwege slijtage zitten er gaten in het asfalt die worden aangepakt. Daarom is de brug 4 weken dicht voor autoverkeer. Het fietspad en voetpad blijven wel open. Reis je regelmatig over de brug? Houd dan rekening met deze werkzaamheden.

Omleiding en informatie

Tijdens de brugafsluiting wordt het verkeer omgeleid via de A15 (Botlekbrug) en N218 (Hartelbrug). Weggebruikers moeten, vooral in de spits, rekening houden met een extra reistijd van 30 tot 60 minuten. Het scheepvaartverkeer heeft weinig last, doordat 1 hefdeel beschikbaar blijft voor een draaiing.

Lees voor meer uitgebreidere informatie het nieuwsbericht van Rijkswaterstaat.

Acties voor anders reizen

Vanuit Zuid-Holland Bereikbaar hebben we met Rijkswaterstaat verschillende acties opgezet voor reizigers en werknemers, om makkelijk en voordelig andere manieren van reizen uit te proberen. Zo geven we ruimte aan mensen en bedrijven voor wie een alternatieve reismethode geen optie is. Bovendien heb je met een andere manier van reizen geen last van de werkzaamheden. Op de projectpagina vind je onderaan de pagina alle acties voor reizigers. Bedrijven en werkgevers kunnen er bovendien een communicatietoolbox vinden.