Fietsenmaker op de zaak tijdens afsluiting Spijkenisserbrug

Wil jij jouw team tijdens de afsluitingsperiode van de Spijkenisserbrug een gratis fiets-APK aanbieden? Maak dan gebruik van de tijdelijke actie 'Fietsenmaker op de zaak'. Er komt gratis een fietsenmaker bij jouw bedrijf langs, die de fietsen van jouw medewerkers onder de loep neemt en zorgt dat ze weer soepel de weg op kunnen. Want hoewel de Spijkenisserbrug afgesloten is voor autoverkeer, blijft het fietspad wel gewoon open. Zo fietsen jouw medewerkers zonder zorgen over de brug voor hun dagelijkse woon-werkverkeer.

Neem contact op

Klik hier om een aanvraag in te dienen en zorg dat jouw werknemers veilig de weg op blijven gaan!
Let op: deze actie duurt tot en met 13 mei 2024.

Voor wie is de actie?

Deze actie is bedoeld voor alle bedrijven in de Nissewaard waar medewerkers met de fiets naar toe komen of naar toe zouden kunnen komen.  

Hoe werkt de actie?

Als je een aanvraag doet dan ontvangen wij en de fietsenmaker jouw aanvraag per mail. Op basis van jouw vraag zoeken we samen naar een geschikte datum wanneer de fietsenmaker bij jouw bedrijf langskomt en hoe lang nodig is.

Laat jouw medewerkers tijdig weten, via intranet of interne nieuwsbrief, dat de fietsenmaker komt, op welke dag en welke tijden. Zo kunnen jouw medewerkers er rekening mee houden!

Wat zijn de kosten?

Er zijn geen kosten aan deze actie verbonden.

Hoe kun je een aanvraag doen?

Geïnteresseerde werkgevers kunnen zich aanmelden door een aanvraag in te dienen via de mail.