‘Overbruggingsbike’ tijdens renovatie Heinenoordtunnel

Op zoek naar een praktische oplossing voor het woon-werkverkeer tijdens de renovatie van de Heinenoordtunnel in de A29? Bied jouw medewerkers de ‘overbruggingsbike’ aan!

Neem direct contact op en meld je aan. Zo komen jouw werknemers zonder vertraging op het werk. Let op: zolang de voorraad strekt.

Voor wie is de actie?

Deze actie is bedoeld voor werknemers die tijdens de zomerrenovatie van de Heinenoordtunnel (van 26 juli tot en met 9 augustus 2024) de rit die zij normaal met de auto maken, ook met de elektrische fiets kunnen maken.

Hoe werkt de actie
Bedrijven kunnen 4 weken een e-bike lenen voor werknemers tijdens de zomerafsluiting van de Heinenoordtunnel in de A29.  De e-bikes worden een week voorafgaand aan de renovaties op de werklocatie afgeleverd. En zijn tot een week na de sluiting te gebruiken. Voor Deelnemers die iets later reserveren, schuift de huurperiode op. Die kunnen de e-bikes gebruiken tijdens de afsluiting en tot 2 weken daarna.

Wat zijn de kosten?
Deelnemen aan de regeling kost €80,- excl. btw per medewerker. Als werkgever kun je zelf beslissen of dit vanuit de werkgever of werknemer wordt betaald.

Hoe kun je een aanvraag doen?

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich aanmelden door een aanvraag in te dienen via de knop bovenaan deze pagina. Laat ons weten hoeveel e-bikes er nodig zijn en vermeld je naam, bedrijf en telefoonnummer. Wij nemen contact op voor een intake.

Het aantal beschikbare e-bikes is beperkt, dus wacht niet te lang!

Deze actie wordt uitgevoerd door De Boom en het Meer in opdracht van Zuid-Holland Bereikbaar.

Doe een aanvraag