‘Overbruggingsbike’ tijdens afsluiting Spijkenisserbrug

Bied jouw team een praktische oplossing aan voor hun woon-werkverkeer tijdens de afsluiting van de Spijkenisserbrug met de 'overbruggingsbike'. Tijdens de werkzaamheden blijft de brug open voor fietsers en voetgangers. De overbruggingsbike-actie stelt werknemers in staat om voor een periode van vier weken tegen gereduceerde kosten een e-bike te huren via hun werkgever. Een praktisch en duurzaam alternatief voor hun dagelijkse woon-werkverkeer.

Neem direct contact op en meld je aan! Zo komen jouw werknemers zonder vertraging op het werk. Let op: zolang de voorraad strekt.

Neem contact op

Voor wie is de actie?

Deze actie is bedoeld voor werknemers die gebruikmaken van de Spijkenisserbrug voor het woon-werkverkeer en deze reis ook met de (elektrische) fiets kunnen afleggen.

Bij interesse bepalen we in overleg of jouw werknemers in aanmerking komen voor de actie.

Hoe werkt de actie?

De e-bikes kunnen gehuurd worden tijdens de afsluiting van de Spijkenisserbrug van 13 april t/m 13 mei 2024. Bij een tijdige aanvraag worden de e-bikes een paar dagen voor de afsluiting afgeleverd bij de bedrijfslocatie zodat de werknemer deze op kan halen.

Deelnemende werkgevers ontvangen een reserveringslink om met werknemers te delen. Via het reserveringssysteem kan de werknemer, zolang de voorraad strekt, een e-bike reserveren voor een periode van 4 weken.

Na reservering duurt het ca. 1 week om de e-bike af te leveren. De werknemer ontvangt bericht wanneer de fiets opgehaald kan worden op de locatie van de werkgever. Na de afsluiting van de Spijkenisserbrug levert de werknemer de e-bike weer in bij de bedrijfslocatie zodat deze kan worden opgehaald.

Wat zijn de kosten?

De werknemer betaalt een eigen bijdrage van ca. €100 (incl. BTW) per maand om de e-bike 4 weken te huren. Dit tarief is aanzienlijk lager dan de normale huurprijs.

Als werkgever heb je de optie om de eigen bijdrage voor rekening te nemen. Je ontvangt dan een factuur o.b.v. het aantal werknemers dat een e-bike huurt.

Betaalt de werknemer zelf de eigen bijdrage? Dan worden de huurkosten d.m.v. vooruitbetaling voldaan bij het reserveren van de e-bike in het reserveringssysteem.

Hoe kun je een aanvraag doen?

Geïnteresseerde werkgevers kunnen zich aanmelden door een aanvraag in te dienen via de knop bovenaan deze pagina. Het aantal beschikbare e-bikes is beperkt, dus wacht niet te lang!