Probeeractie e-bike & speed pedelec voor werkgevers

Om een aantrekkelijke werkgever te zijn en blijven is het belangrijk om bereikbaar te zijn voor je klanten en werknemers. Maak daarom tijdens de renovatie van de Heinenoordtunnel in de A29 gebruik van de probeeractie voor werkgevers. Via deze probeeractie beschikt jouw bedrijf drie maanden lang over een e-bike en speed pedelec. Hiermee kan een werknemer twee weken lang ervaren wat de fiets kan betekenen voor zijn of haar woon-werkreis. 

Interesse? 

Wil je gebruikmaken van de probeeractie? Vul dan het contactformulier in. Vermeld hierbij je bedrijfsnaam, contactpersoon en telefoonnummer, wij nemen daarna contact met je op. Heb je vragen of is er iets onduidelijk? Stuur dan een mailtje naar mobiliteitsadviseur Anna Schouten via annaschouten@zuidhollandbereikbaar.nl.

Wat zijn de voordelen? 

Aanschafregeling 

In navolging op de probeeractie is er ook een speciale aanschafregeling. Speciaal voor degenen die enthousisast geworden zijn over een e-bike of speed pedelec. Profiteer van de aantrekkelijke aanschafregeling en schaf hiermee voordelig een e-bike of speed pedelec aan!  

Maatwerk   

Maatwerk is mogelijk, zoals een grotere pool, aangepaste duur van de actie en type voertuigen. Ook is het mogelijk om meerdere locaties aan te sluiten of juist met verschillende werkgevers samen één probeeractie op te zetten. Let op: Maatwerk is mogelijk op basis van bedrijfsgrootte Hierbij kan sprake zijn van kosten voor werkgever. Neem contact op met Zuid Holland Bereikbaar om mee te doen met een van de probeerpools of voor meer informatie.

Meer informatie

Lees voor gebruik de deelnamevoorwaarden. Ondervind je problemen of heb je vragen? Neem dan contact op met de supportdesk via support@deboomenhetmeer.nl.