Rijnmond Zorg-Challenge

Ga een gezonde strijd aan!

Kom samen met je collega’s in beweging voor een beter bereikbare, vitale en duurzame regio en verdien aantrekkelijke beloningen. 

Wat is de Rijnmond Zorg-Challenge? 

Tussen 2 april en 9 juni 2024 barst er een strijd los tussen werknemers van zorginstellingen in de regio Rijnmond. We dagen jullie uit om zo duurzaam en vitaal mogelijk naar het werk te reizen. Je ontvangt punten voor iedere keer dat je fietst, loopt of gebruik maakt van het OV naar de zorginstelling. Deze punten kun je inwisselen voor aantrekkelijke tegoedbonnen (o.a. bol.com en HEMA) of doneren aan goede doelen.  

Alle duurzame en vitale ritten dragen ook bij aan het resultaat van onze zorginstelling. Zo strijden we met andere zorginstellingen over wie het meest duurzaam en vitaal naar het werk reist. De zorginstelling die gedurende de 10 weken er deelnemer het hoogste scoort ontvangt een extra prijs! 

Welke zorginstellingen doen er mee?

Iedereen die (regelmatig) naar één van deelnemde zorginstellingen reist kan meedoen, ook patiënten en bezoekers! De onderstaande zorginstellingen doen mee aan de Rijnmond Zorg-Challenge:

Meedoen is eenvoudig!

1. Download gratis de Dumoco+ app 

Google play store 

Apple app store 

2. Registreer je 

3. Meld je in de app aan voor de Rijnmond Zorg-Challenge en selecteer daarbij de zorginstellingen waarvoor jij wilt strijden.  Alle ritten die je vervolgens maakt worden automatisch geregistreerd door de Dumoco+ app. 

4. Tijdens de 10 weken van de challenge informeren wij je in de app over je eigen resultaat en dat van je zorginstelling. 

5. Let op dat je locatievoorzieningen aan hebt staan 

Ook leuk, je kan je resultaat ook vergelijken met dat van je ‘concullega’s!

Spaar voor mooie beloningen!

Voor iedere duurzame of vitale rit naar de zorginstelling ontvang je individuele punten die je kunt omwisselen voor aantrekkelijke tegoedbonnen (o.a. voor bol.com en HEMA) of kan doneren aan goede doelen.  In de app vind je een overzicht van beloningen en donaties.  

Alle duurzame en vitale ritten dragen ook bij aan het resultaat van onze zorginstelling. Zo strijden we met andere zorginstellingen over wie het meest duurzaam en vitaal naar het werk reist. De zorginstelling die gedurende de 10 weken gemiddeld per deelnemer het hoogste scoort ontvangt een extra prijs! 

Hoeveel punten kun je verdienen? 

Voor iedere rit die start- of eindigt bij de zorginstelling ontvang je individuele punten: 100 punten per rit met een maximum van 200 punten per dag. Deze punten kan je omwisselen in de in-app-store.  

Daarnaast ontvang je teampunten: 1 teampunten per rit met een maximum van 2 teampunten per dag. Deze teampunten dragen bij aan het resultaat van de zorginstelling over de 10 weken. 

De geregistreerde ritten van- of naar de zorginstelling moet voldoen aan de volgende voorwaarden: 

Deelname aan Zorg-challenge Rijnmond levert je veel op: 

Deelname voorwaarden 

Registreer al je ritten en activiteiten met de Dumoco+ app 

Met de Dumoco+ app worden al jouw reizen automatisch vastgelegd via GPS tracking. Hiervoor zet je eenmalig ‘automatisch volgen’ aan in de app. Verder hoef je niets te doen. Alle duurzame en actieve ritten worden automatisch beloond met punten. De algoritmen delen de ritten toe naar soort vervoermiddel. Jij als deelnemer kan deze nog bevestigen of aanpassen op jouw tijdlijn. En met een paar handmatige handelingen kun je extra punten verdienen voor bijvoorbeeld thuiswerken en carpoolen. 

Privacy en contact

Dumoco+ vindt de veiligheid van jouw data zeer belangrijk. In het Privacybeleid en Voorwaarden kun je precies lezen wat doen om je data te beschermen. Je persoonlijke data wordt nimmer gedeeld met derden. Deelname is compleet vrijwillig. Je kunt de deelname stoppen en je data laten vernietigen als je dat wilt. Kijk op https://info.dumoco.app/stories/privacy-statement

Vragen over de Dumoco +app 

Heb je vragen over de Dumoco+ app? Neem dan contact op via klantenservice@dumoco.nl of 088-9343406