Tijdelijke P+R voor bedrijfsbussen in Hoogvliet

In de periode van periode van 13 april t/m 13 mei 2024 is de Spijkenisserbrug afgesloten voor autoverkeer; het fietspad blijft wel open. Tijdens de bijeenkomst voor ondernemers van 7 maart over deze afsluiting, stelde een ondernemer de vraag: hoe komen onze vaklui met hun gereedschap en materialen tijdens de afsluiting op hun klus? Kan er niet een centraal punt komen waar zij vanaf huis naartoe fietsen en vanaf daar met de bedrijfsbus de reis vervolgen? Goed idee vonden wij: dat regelen we! Met een tijdelijke P+R voor bedrijfsbussen in Hoogvliet.

Hoe werkt de P+R voor bedrijfsbussen?

Op tijdelijke Park + Ride (P+R), op het bedrijventerrein Gadering in Hoogvliet, kunnen medewerkers hun fiets stallen en vervolgens met de bedrijfsbus de reis vervolgen.

De parkeerlocatie is eigendom van Neelvat, is afgeloten met een hek, overdag is er een portier aanwezig en ‘s nachts is er bewaking middels een camera- en alarminstallatie waardoor zowel fiets als bedrijfsbus veilig staan.

Het terrein is toegankelijk van maandag t/m vrijdag van 06.00uur tot uiterlijk 17.30 uur. Op zaterdagen en zon- en feestdagen is de locatie gesloten.

Waar is de P+R?

Voor wie is de P+R bedoeld?

De P+R kan worden gebruikt door medewerkers van bedrijven die gevestigd zijn op Voorne-Putten en dagelijks voor de uitvoering van opdrachten met de bedrijfsbus naar klanten moeten.

Hoe kun je gebruik maken van de P+R?

Wil je als bedrijf gebruik maken van deze mogelijkheid? Suur dan een mail naar ramonput@zuidhollandbereikbaar.nl

Extra informatie

Er zijn geen kosten aan gebruik van de P+R verbonden. Er is parkeercapaciteit voor 60 bussen, zodoende hanteren we het principe vol=vol. Parkeren is op eigen risico. Zowel Zuid-Holland Bereikbaar als Neele-Vat is niet aansprakelijk voor eventuele diefstal of schades.