Meer informatie

Over het werkgeversnetwerk in de Drechtsteden en Alblasserwaard

In de Drechtsteden en Alblasserwaard staan de komende jaren veel werkzaamheden in de planning. Rijkswaterstaat voert de grootste onderhoudsopgave ooit uit. Dat zorgt ervoor dat er komende jaren veel te gebeuren staat in het gebied, maar ook projecten daarbuiten hebben impact op onze bereikbaarheid in de regio. De rennovatie van de Van Brienenoordbrug bijvoorbeeld, daar zullen reizigers in de Drechtsteden ook hinder van ondervinden. Naast grootschalige rennovaties worden er diverse onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan bruggen, wegen en tunnels die impact zullen hebben op de bereikbaarheid. Nu al kloppen bedrijven aan voor ons advies om mee de denken over het verduurzamen en verslimmen van hun mobiliteitsbeleid.

Netwerk voor bedrijven

In de Drechtsteden en Alblasserwaard hebben 95 organisaties de intentieverklaring getekend om 10% uit de spits te halen op een duurzame wijze. Bedrijven spelen een belangrijke rol, door medewerkers anders te laten reizen of door logistieke stromen te verbeteren kan de druk op de wegen tijdens spitstijden al enorm verlicht worden.

Vanuit de wensen en doelen kijkt Zuid-Holland Bereikbaar hoe jouw processen efficiënter gemaakt kunnen worden, ook helpen wij om bedrijfsmobiliteit slimmer en duurzamer in te richten. Wij helpen bedrijven en ontwikkelen nieuwe proposities voor (reis)alternatieven die bij deze doelstellingen passen. Door nu aan te sluiten bij ons netwerk blijf je op de hoogte van ontwikkelingen in mobiliteit en bereikbaarheid, kun je kosteloos deelnemen aan onze acties en aan onze inspirerende en informatieve bijeenkomsten.

In het kort:

Producten

Drechtsteden en Alblasserwaard Bereikbaar bieden diverse producten aan om jouw mobiliteitsbeleid slimmer en efficiënter in te richten.

Doe ook mee!

Wil jij ontzorgd worden in jouw uitdagingen rondom mobiliteit en bereikbaarheid? Sluit je dan aan! Je kunt altijd een keer vrijblijvend contact met ons opnemen of deelnemen aan een van de bijeenkomsten om te proeven hoe het er aan toe gaat. Aansluiten is kosteloos en betekent dat je direct gebruik kunt maken van onze expertise. Wel vragen we je een intentieverklaring te tekenen, want alleen samen houden we de regio bereikbaar.

Heb je vragen over de community, bijeenkomsten of deelname? Neem contact op met Anna Schouten, de mobiliteitsadviseur van deze community. Je vindt haar contactgegevens in de overzichtspagina.