Fietsworkshops: jouw medewerkers interesseren voor (elektrisch) fietsen

Fietsen naar het werk: er zijn veel redenen om dit te stimuleren onder jouw medewerkers. Zo geeft het vrolijkere en productievere collega’s en draagt het bij aan jouw duurzame ambitie. Daarnaast is de fiets mogelijk een goed alternatief voor medewerkers als er verkeershinder is.

Wij denken mee

Zuid-Holland Bereikbaar biedt een zestal fietsworkshops aan om medewerkers te interesseren voor de (elektrische) fiets. De fietsworkshops zijn kosteloos. Onze mobiliteitsadviseurs staan voor je klaar om met je mee te denken met de organisatie van jullie fietsworkshop en voorkeur hierbij. Onder meer Anna Schouten, mobiliteitsadviseur in regio Drechtsteden en Alblasserwaard: "Elke organisatie is uniek en heeft haar eigen behoefte en ambitieniveau om fietsen onder medewerkers te stimuleren. Zeker als een weg of locatie tijdelijk wat minder goed bereikbaar is, omdat er wegwerkzaamheden zijn. Samen kiezen we de workshop die het beste aansluit bij jouw organisatie."

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Voor de fietsworkshops is er een scala aan opties. "Zo kunnen we bijvoorbeeld een fietsmarkt organiseren, of een mobiele fietsenmaker inzetten. Een fietsworkshop kan zowel op organisatie- als bedrijventerreinenniveau georganiseerd worden," zegt Anna. "Je laat je medewerkers zo op een leuke manier kennis maken met de fiets als vervoersmiddel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en we denken graag met je mee met advies op maat."

Meer over de workshops en de voorwaarden lees je hier