Informatie en acties voor werkgevers rondom Vervanging viaduct A16

Het viaduct in de A16 over de Hoofdweg in Rotterdam wordt vervangen en dat brengt hinder met zich mee. Daarom geeft Zuid-Holland Bereikbaar informatie en organiseert acties waardoor medewerkers en werkgevers anders kunnen reizen om zo de files te vermijden en/of te voorkomen. Natuurlijk is thuiswerken en buiten de spits reizen altijd een goed idee.

Hieronder staan acties waaraan medewerkers mee kunnen doen om zo de files en vertragingen te vermijden. Ook stata e rinforati eover de afsluitingen. Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer een of meerdere acties live staan? Mail ons dan en vermeld Acties A16

Acties: 6 maanden een gratis NS Voordeel Abonnement

Hebben jouw medewerkers last van de werkzaamheden rondom de A16 (vervanging van het viaduct in de A16/Hoofdweg in Rotterdam?) Stappen zij over van de auto in de trein? Neem dan als HR contact met ons op. Jouw medewerkers krijgen dan gratis voor 6 maanden een NS Voordeel Abonnement. Zuid-Holland Bereikbaar heeft in samenwerking met Rijkswaterstaat een mooie actie.

Bekijk de actie met het Voordeel Abonnement van de NS

Actie: 3 maanden lang 2 uur gratis fietsen op een deelfiets

We bieden jouw medewerkers drie maanden lang een gratis deelfiets abonnement van Donkey Republic. Daarmee kunnen zij 2 uur per dag fietsen. Dat is voldoende om van het ov naar het werk te komen en andersom. Binnen die twee uur is de fiets onbeperkt te sluiten en te ontsluiten. Dus onderweg stoppen voor een boodschap is geen probleem. Bekijk de actie.

Aanmelden gratis deelvervoer kan hier.

Actie: 6x10 minuten gratis rijden met de Check scooter

We bieden jouw medewerkers een mooie kortingsactie op het gebruik van de Check scooters. Zij kunnen de scooter 6x10 minuten gratis gebruiken. De scooters staan overal in de wijken in de hubs. Bekijk de actie.

Aanmelden voor de Check Scooter actie kan hier.

Actie: Sparen voor een beloning. Dumoco+ app

Komen jouw medewerkers (deels) lopend, met de fiets, de scooter of het ov naar het werk? Dan kunnen zij sparen voor punten en beloningen. Heel leuk en gemakkelijk! Dor veel medewerkers wordt deze app zeer gewaardeerd.
Bekijk de actie en meld het ook op je intranet. Spaar punten met de Dumoco+ app.
Meedoen doe je zo:
1. Pak je smartphone.     
2. Ga naar de App Store of Google Play
3. Download gratis de Dumoco+ app
4. Volg de verdere gebruiksaanwijzingen van Dumoco
5. Reis met de fiets, de scooter of het ov. Ga wandelen en spaar beloningen bij elkaar!

Meer informatie staat hier.

Hoe werkt het? Zo kan je aanmelden

Afsluiting oprit 27, Prins Alexander A16 vanaf 10 maart

Ronde Tafel over oplossingen

Speciaal voor werkgevers, logistieke partijen en publiekstrekkers organiseerden we op 4 maart een Ronde Tafel met informatie over de wegwerkzaamheden en de oplossingen. Het verslag met de links naar de presentaties tref je hieronder aan.

Bekijk de video over de omleidingen

Meer weten?

Nadere informatie over de werkzaamheden en de omleidingen treft u aan op de website van RWS.
Meer weten over alternatieven en acties, bekijk ook onze projectenpagina of de pagina voor reizigers.