Landelijke campagne Groene Meters van start

Meer duurzame kilometers stimuleren bij werkgevers: daarover gaat de nieuwe landelijke campagne Groene Meters van Zo Werkt Het. Met de verzameling van praktijkervaringen van bedrijven en organisaties uit heel Nederland, is het doel van de campagne om andere werkgevers te inspireren en activeren om (meer) groene meters te maken. Want elke meter is er één.

Goed voorbeelden

Als werkgever heb je tegenwoordig veel redenen om na te denken over het verduurzamen van jullie mobiliteit. Misschien door eigen klimaatambities of door nieuwe wet- en regelgeving die op je afkomt, zoals het Besluit CO2-reductie Werkgebonden Personenmobiliteit dat op 1 juli 2024 in werking treedt. Toch lopen werkgevers daarbij vaak tegen dezelfde uitdagingen aan. De nieuwe campagne brengt die uitdagingen in beeld en heeft voor elke uitdaging een groene oplossing die werkt.

Bekijk alle uitdagingen en oplossingen bij Groene Meters maken.

Landelijk initiatief

Naast Zuid-Holland Bereikbaar zijn er in Nederland meer regionale netwerken actief die werkgevers ondersteunen bij het flexibeler, slimmer en duurzamer laten reizen van medewerkers. Door samen te werken op landelijk niveau in Zo Werk Het, bereiken we nog meer werkgevers. Ga voor meer informatie over Zo Werkt Het naar de website.