Uitnodiging: Bijeenkomst Werkzaamheden Den Haag 8 februari

Uitnodiging: Bijeenkomst Werkzaamheden Den Haag 8 februari

De komende jaren zijn er veel wegwerkzaamheden in Den Haag en omgeving. Dat geeft hinder en overlast en daar krijg je als werkgever of ondernemer mee te maken. Daarom is er op 8 februari een bijeenkomst over de werkzaamheden  De gemeente Den Haag organiseert deze informatiebijeenkomst samen met Zuid–Holland Bereikbaar, VNO NCW Den Haag, The Economic Board The Hague, MKB Den Haag en de Stichting Bedrijventerreinen Haaglanden. De bijeenkomst is vanaf 16.00 bij The Hague Humanity Hub. Meer weten over de werkzaamheden? Kijk dan op https://bereikbarestad.denhaag.nl/.

Tijdens de bijeenkomsten zijn er 3 workshops om verder in te gaan op de mogelijkheden voor werkgevers en ondernemers. In de eerste workshop wordt gekeken naar het in kaart brengen van het reisgedrag van medewerkers. Zuid-Holland Bereikbaar gaat met de organisatie aan de slag om een mobiliteitsscan te maken. Workshop 2 gaat over de ontwikkelingen op het gebied van Zero E-missiezones in Den Haag. Workshop 3 zoomt in op de werkzaamheden de komende tijd in de stad. Aan het einde van de middag wordt er afgesloten met een netwerkborrel.

Het programma in het kort

16:00 - 16:30 Inloop

16:30 - 17:15 Algemeen gedeelte over Hofzichtlaan, Mercuriusweg, de Sijtwendetunnel, het Haagse Klimaatakkoord en De Europeese Mobiliteitsweek

17:15 - 18:00 Workshops Zero e-missie zone, werkzaamheden Den Haag en inzicht in het reisgedrag van medewerkers

18:00 - 19:00 Netwerkborrel met hapjes

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Dan kan op deze pagina.