Uitnodiging webinar Drechtsteden en Alblasserwaard: hinder en alternatieven

Krijg een overzicht van de geplande hinder voor komende twee jaren en verwachte impact. Dinsdag 9 april, van 15.00-16.00 uur, digitaal.

Impact, dat heeft het zeker: er wordt gewerkt aan de A27, de Heinenoordtunnel en er zijn in de zomer meerdere afsluitingen op de A15. Deze regio staat voor een uitdaging: hoe kunnen we samen de bereikbaarheid op een duurzame manier op peil houden? Laat je bijpraten en blijf op de hoogte tijdens het webinar op dinsdag 9 april. We gaan graag met je in gesprek om de alternatieven te bespreken, online zodat je niet de weg op moet.


Blijf op de hoogte
Anna Schouten (mobiliteitsadviseur in de regio) zal je in een uur met haar collega’s van Zuid-Holland Bereikbaar op een interactieve wijze meenemen langs de werkzaamheden die in 2024 en 2025 zijn gepland. We geven weer hoe we met onze aanpakken (logistieke) bedrijven kunnen ondersteunen om de hinder te beperken.

Bereikbaarheid is een randvoorwaarde voor een sterk economische regio. Steeds vaker spreken we bedrijven die ‘last’ hebben van files en tijd verliezen aan stil staan. Sta niet stil en bereid je voor. Laat je informeren, inspireren en ga met ons in gesprek.

Aanmelden kan hier.