Uitnodiging Webinar: Nieuwe wetgeving vereist data van werkgevers.

Inzicht in de data die nodig is voor het ontwerpbesluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit
Vrijdag 9 februari, van 12.00-13.00 uur. Digitaal

Op 1 juli 2024 start het ontwerpbesluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit. Dat is bij de meeste werkgevers met 100 of meer medewerkers wel bekend. Lastiger is hoe je gaat voldoen aan de eisen van deze wetgeving. Daarover krijgen we veel vragen.
Hoe krijg je alle data over het woon-werkverkeer en zakelijke reizen boven water? Zet je een app in en is dat dan voldoende? Een enquête? En welke vragen stel je dan? Of maak je gebruik van (bestaande) systemen van marktpartijen? Volop keuze, de vraag is wat past bij jouw mogelijkheden en bij jouw bedrijf.

In dit webinar helpen we je met het maken van de keuzes zodat je aan de slag kan gaan met het ophalen van de data. Nieke Dorland, productmanager HRM van AFAS is aanwezig om uitleg te geven over hun systeem. Ook Christiaan Rasch van MobilityLabel en Joris Smulders van Fynch vertellen over de mogelijkheden die zij kunnen bieden. Daarnaast is Maarten van Leeuwen van RVO aanwezig. Want als je de data hebt, moet je het natuurlijk invoeren in het systeem van de overheid. Maarten legt je uit hoe je het portal invult.

Kortom: we lichten de nieuwe wetgeving praktisch toe. En er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Na dit webinar weet jij hoe je aan de slag kunt om te voldoen aan de nieuwe wettelijke eisen.

Ben je een werkgever met 100 of meer medewerkers? Meld je dan nu aan!

Dat kan hier.