Werkzaamheden aan spoor Den Haag Centraal

Werkzaamheden Den Haag Centraal: geen treinen

Op 2 en 3 maart en van 9 tot en met 13 maart gaat ProRail werken aan de sporen en perrons van station Den Haag Centraal. Daarom rijden er geen treinen tussen Den Haag Laan van NOI en Den Haag Centraal in het weekend van 2 en 3 maart en van 9 tot en met 13 maart. In het weekend van 9 en 10 maart rijden er geen treinen van en naar Den Haag Centraal. Er wordt onder andere aan de sporen gewerkt, aan de perrons, bovenleidingen, treinbeveiliging en kabels en leidingen. Deze werkzaamheden dragen bij aan een meer betrouwbare dienstregeling met vanaf december meer treinen. NS zet op 9 en 10 maart bussen in en reizigers kunnen omreizen en vanaf verschillende stations gebruikmaken van het metronetwerk van Den Haag op basis van een geldig NS vervoersbewijs. Reizigers moeten rekening houden met extra reistijd, overstappen, omreisroutes en drukte. Het station en de meeste winkels op het station zijn gewoon open. Meer informatie over de werkzaamheden is te lezen op de site van ProRail.

Gevolgen voor de treinreis van zaterdag 2 maart en zondag 3 maart

Er rijden er geen treinen tussen station Den Haag Laan van NOI en Den Haag Centraal. 

Gevolgen voor de treinreis van zaterdag 9 maart tot maandag 11 maart

Er rijden geen treinen tussen station Den Haag Centraal en Den Haag HS, Voorburg en Den Haag Laan van NOI. 

Op zaterdag 9 en zondag 10 maart zet NS bussen in tussen station Den Haag Hollands Spoor, Den Haag Centraal en Den Haag Laan van NOI. Er is NS personeel aanwezig op de stations om reizigers van extra informatie te voorzie

Gevolgen voor de treinreis van maandag 11 maart tot en met woensdag 14 maart 

Er rijden geen treinen tussen station Den Haag Centraal en Den Haag Laan van NOI richting Leiden.

CPC-loop zondag 10 maart 

Voor deelnemers en bezoekers van de CPC-loop op zondag 10 maart geldt een alternatief reisadvies. Reizigers die uit de richting Rotterdam, Leiden, Amsterdam, Haarlem, Gouda, Utrecht komen, kunnen uitstappen op station Den Haag Laan van NOI. Vanaf hier kunnen reizigers met een geldig NS vervoersbewijs verder reizen met de metro.