Stap 2: aan de slag

Sluit je aan: alleen samen houden we de regio bereikbaar.

Kennisdelen, inspireren en samenwerken

Bij jouw mobiliteitsbeleid komt heel wat kijken en iedere organisatie is uniek. Denk aan fiscale voor- en nadelen, wat zijn de beste e-bike lease mogelijkheden, hoe informeer en stimuleer ik mijn werknemers het beste? Onze tools en toolboxen helpen je al een eind op weg. Maar in onze communities gaan we nog een stap verder met bijeenkomsten, netwerk en leren van elkaar. Want alleen samen houden we regio bereikbaar. Doe je mee?

Sluit je aan!

Of je nu een grote of kleine organisatie bent, in de onderwijs- of zorgsector of in de consultancy: jouw medewerkers en jouw klanten (of bezoekers) moeten naar jouw organisatie kunnen komen. Soms elke dag, soms af en toe. Als er werkzaamheden rondom jouw bedrijfslocatie zijn, dan is dat erg vervelend want dat geeft hinder voor jouw medewerkers en bezoekers. Om minder last van die hinder te hebben, zijn er tal van oplossingen. En daar helpen we je graag bij op weg. Met tools, toolboxen, webinars, regiobijeenkomsten, een plan van aanpak, het verbinden aan marktpartijen of best practices én 1-op-1-adviesgesprekken, maken we jouw mobiliteitsbeleid concreet.

Kennis opdoen via toolboxen

Bij jouw mobiliteitsbeleid komt heel wat kijken en iedere organisatie is uniek. Soms zijn de uitdagingen heel groot, soms kleiner, maar de vragen zijn veelal overlappend. Denk aan: wat zijn de beste e-bike lease mogelijkheden, hoe informeer en stimuleer ik mijn werknemers het beste, wat zijn fiscale voor- en nadelen? Onze toolboxen helpen je op weg met deze onderwerpen en meer. Zo kun jij direct aan de slag met jouw slimme en duurzame mobiltieitsbeleid. Neem direct een kijkje!

Inzicht krijgen met een scan

Het antwoord op jouw vraag ligt vaak verscholen in het inzicht krijgen in de verplaatsingen van jouw medewerkers. Dat helpt om te zien waar de potentie zit voor jouw bedrijf. Heb je bijvoorbeeld veel automobilisten die relatief dichtbij wonen? Dan zouden zij misschien wel een e-bike overwegen. Inzicht krijgen helpt om als werkgever te weten wat jij kunt doen zodat jouw werknemers minder last hebben van de files, minder bijdragen aan files en ze duurzaam onderweg zijn. Een ander reisbeleid kent vele voordelen voor jouw organisatie:

Ga voor alle scans en opties naar de tools die we beschikbaar hebben. Of maak direct een afspraak met een van onze adviseurs voor een kosteloos adviesgesprek.

Samenwerken in een netwerk

Samenwerken en -leren gaat het beste in een groep. Door je aan te sluiten bij een van onze werkgeversnetwerken blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mobiliteit en bereikbaarheid in het gebied van jouw organisatie. Bovendien kun je kosteloos deelnemen aan onze acties en aan bijeenkomsten.

Vind een bedrijvennetwerk bij jou in de buurt! Er worden ook regelmatig bijeenkomsten georganiseerd; houd voor de aankomende bijeenkomsten het werkgevers nieuws in de gaten.

Advies op maat?

Wil je liever een adviesgesprek op maat? Dat kan. Onze adviseurs komen kosteloos bij je langs, nemen tools en toolboxen mee die voor jouw vraag en behoefte relevant zijn. Neem direct contact op met de adviseur bij jou in de buurt.