Proberen is overtuigen

Wil je als werkgever het fietsen bij medewerkers stimuleren? Zet dan een e-bikepool in.

Om een aantrekkelijke werkgever te zijn en blijven is het belangrijk om bereikbaar te zijn voor je klanten en werknemers. Met een (tijdelijk) aangepast mobiliteitsbeleid kun je je werknemers meer flexibiliteit bieden en bijdragen aan het milieu, zonder daarvoor meer te hoeven betalen. We kunnen jouw werknemers daarom een e-bike / speed pedelec uitprobeerpool ter beschikking stellen, waarmee ze zelf kunnen ervaren wat de fiets kan betekenen in hun woon-werkreis.

Hoe werkt het?

De zakelijke probeerpool bestaat uit één e-bike en één speed pedelec die worden geplaatst op de bedrijfslocatie. Zo kunnen jouw medewerkers uitproberen of dit een passend vervoersmiddel is voor hun woon-werkreis. Maatwerk is mogelijk, bijvoorbeeld als er behoefte is aan een grotere pool.

Werkgevers worden zo goed mogelijk ontzorgd:

Gratis pools & lopende acties

Bij sommige werkzaamheden zetten we gratis probeerpools in om fietsen in verband met de (aanstaande) werkzaamheden, nog aantrekkelijker te maken. Op dit moment bieden we gratis probeerpools aan werkgevers aan in de volgende gebieden.

Neem contact op met de mobiliteitsadviseur bij jou in de buurt om mee te doen met een van de probeerpools of voor meer informatie.