PHS Rijswijk - Rotterdam

Werkzaamheden van 27-10-2023 t/m 4-12-2023

Afgerond

Projectinformatie

Ieder jaar reizen steeds meer mensen met de trein. Die groei zet de komende jaren door en concentreert zich vooral op het woon-werkverkeer in de spits en op de drukke routes van en naar de grote steden. Zo ook tussen Den Haag en Rotterdam.

Met het Programma Hoogfrequent Spoorvervoer Rijswijk-Rotterdam past ProRail het spoor zodanig aan dat op dit traject per richting acht intercity’s en zes sprinters kunnen rijden. Zo hoef je als reiziger niet meer op de klok te kijken, de volgende trein komt binnen een paar minuten voorrijden.


Bereikbaarheid

Beïnvloede gebieden

Op de kaart

Afgesloten voor

  • Trein

In de periode van 23 oktober tot 4 december werken we op Rotterdam Centraal aan het Programma Hoogfrequent Spoorvervoer Rijswijk-Rotterdam. Met dit project maken we het spoor klaar om meer treinen te kunnen laten rijden tussen Den Haag en Rotterdam vanaf 2025. Reizigers kunnen dan nog makkelijker de trein nemen in de regio. NS rijdt deze periode met een aangepaste dienstregeling.

In het weekend van 25 en 26 november en van 2 en 3 december rijden er helemaal geen treinen van, via en naar Rotterdam Centraal. NS zet alternatief vervoer in. Check vlak voor vertrek de reisplanner voor de laatste reisinformatie.

Infrabeheerder

Logo van ProRail

Voor vragen of opmerkingen over deze omleiding kunt u contact opnemen met ProRail.


Aanvullende projectinformatie