1 week gratis e-bike proberen in Nissewaard

Probeer of een e-bike iets voor jou is tijdens de afsluiting van de Spijkenisserbrug!

Vanaf april heb je de kans om gratis de voordelen van elektrisch fietsen te ervaren. Zo reis je zonder vertragingen tijdens de afsluiting van de Spijkenisserbrug, want voor fietsers blijft de brug open. Met deze actie kun je zelf ervaren of de e-bike een goede oplossing is voor jouw reis. Of je nu naar je werk fietst of een dagje naar de stad gaat, een e-bike biedt comfort, snelheid en is bovendien milieuvriendelijk.

Hoe werkt het probeeraanbod?

Woon of werk jij in Nissewaard? Dan kun je voorafgaand aan en tijdens de afsluiting van de Spijkenisserbrug een week lang gratis een e-bike proberen.

Vanaf begin april kun je je aanmelden. We maken gebruik van een handig reserveringssysteem. In dit systeem geef je aan waar je de fiets wilt ophalen en in welke periode je dit wilt doen.

Hieronder de stappen eenvoudig op een rijtje:

  1. Ga naar de reserveringssite om jouw e-bike te boeken
  2. Selecteer een uitgiftepunt in Spijkenisse of Hoogvliet waar je de e-bike wilt ophalen.
  3. Kies de periode waarin je de e-bike wilt uitproberen.
  4. Vul je gegevens in en je reservering is compleet!
  5. Voor vragen of hulp bij je reservering, neem contact op via support@deboomenhetmeer.nl.

Voor wie is de actie bedoeld? 

Voor iedereen die woont of werkt in Nissewaard.

Uitgiftepunten

Hier kun je de e-bike ophalen en inleveren:

Waarom een e-bike proberen?

Elektrisch fietsen is niet alleen een snelle en gemakkelijke manier om je te verplaatsen; het is ook goed voor je gezondheid en het milieu. De afsluiting van de Spijkenisserbrug is de perfecte gelegenheid om alternatieve reisopties te ontdekken, zodat je minder last hebt van hinder. De brug blijft open voor fietsers en voetgangers, dus op jouw e-bike fiets je de file voorbij!

Ben je na de probeerperiode overtuigd? Lees dan onze tips voor de aankoop van je eerste e-bike! Of bespreek met jouw werkgever de voordelen van zakelijk fietsen.

Handige informatie