Probeeractie e-bike of speed pedelec (bijna vol)

Tijdens de renovatie van de Heinenoordtunnel in de A29 biedt Zuid Holland Bereikbaar diverse acties aan om fietsen te stimuleren. Zo wordt de overstap naar een gezonde én milieuvriendelijke manier van reizen nog makkelijker. Woon of werk jij in de Hoeksche Waard of Drechtsteden en heb je altijd al eens een e-bike of speed pedelec willen proberen? Dan is dit je kans! Probeer nu twee weken lang gratis een e-bike of speed pedelec uit. Voorafgaand aan en tijdens de renovatie van de Heinenoordtunnel bieden wij jou de kans om het gemak, de vrijheid en het plezier van elektrisch fietsen zelf te ervaren!  

Wat is de probeeractie? 

Reis jij regelmatig met de auto door de Heinenoordtunnel? Dan kun je gratis twee weken gebruikmaken van het e-bike / speed pedelec probeeraanbod. Je meld je eenvoudig aan via deze link. Vervolgens kun je de e-bike of speed pedelec ophalen bij één van de uitgiftepunten. Ontdek nu de voordelen van een elektrische fiets of speed pedelec en profiteer meteen van een geweldige aanschafregeling! 

Hoe werkt het?

Om een e-bike of speed pedelec uit te proberen zul je deze moeten reserveren. Je kan de gekozen fiets voor twee weken uitproberen. Daarvoor maken we gebruik van een handig reserveringssysteem. In dit systeem geef je aan waar je de fiets wilt ophalen, welke fiets je wilt uitproberen en in welke periode je dit wilt doen. Hieronder de stappen eenvoudig op een rijtje:

De voordelen 

Tegenwoordig zie je steeds meer mensen op een elektrische fiets of speed pedelec. Deze hebben net zoveel voordelen als een gewone fiets, maar dankzij de trapondersteuning is het nog aantrekkelijker om regelmatig de fiets te pakken. Ook voor de wat langere afstanden. Waarom zou je een e-bike of speed pedelec willen proberen? Hier zijn slechts enkele van de vele voordelen: 

Voor wie is de actie bedoeld? 

Voor iedereen die woont in, of reist door de Hoeksche Waard of Drechtsteden

Handige informatie

Uitgiftepunten

Er zijn verschillend fietsenzaken die de probeeractie aanbieden Je kunt een keuze maken uit de volgende locaties om je e-bike of speed pedelec op te halen:

Uitgiftepunten probeeractie Hoeksche Waard