Slim Reizen Challenge: Spijkenisse

De Slim Reizen Challenge is een gratis uitdaging voor reizigers en omwonenden die regelmatig reizen in gemeente Nissewaard en omgeving. Tijdens de afsluiting van de Spijkenisserbrug reis jij zonder vertraging door te kiezen voor de fiets, het OV of thuiswerken én je spaart meteen punten voor mooie beloningen.

Voor wie is deze actie?

De Slim Reizen Challenge is voor iedereen die woont of werkt in Spijkenisse en omgeving Nissewaard en die regelmatig gebruikmaakt van de Spijkenisserbrug. Om mee te doen heb je een smartphone nodig.

Wil je besparen op je reiskosten, duurzamer reizen, meer bewegen, of files vermijden? Dan is de Slim Reizen Challenge iets voor jou!

Hoe werkt het?

Om mee te doen download je eerst de Dumoco+ app (voor Apple of Android). Vervolgens schrijf je (gratis) in en kun je de Slim Reizen Challenge activeren. In de app geef je toestemming voor het delen van je locatie zodat de app automatisch kan bijhouden hoe je reist. Selecteer of zoek op de Slim Reizen Challenge Spijkenisse.

Je spaart punten met al jouw fietsritten, OV-reizen en thuiswerkdagen. Deze punten kun je in de app omwisselen voor aantrekkelijke beloningen of doneren aan een goed doel.

De voordelen op een rij

Wat meet de Dumoco+ app?

Reisbewegingen: Met GPS registreert de app (automatisch) fietsritten. De algoritmen delen de ritten toe naar modaliteit. Een deelnemer kan deze nog bevestigen of aanpassen op zijn tijdlijn.

Meldingen van situaties op de weg: Via ‘Een melding doen’ kan een deelnemer een situatie melden op zijn route.

Enquêtes: Via de tijdlijn ontvangen deelnemers uitnodigingen voor enquêtes die zij in de app kunnen invullen

Belangrijk: Dumoco+ vindt de veiligheid van jouw data zeer belangrijk. In het Privacybeleid en Voorwaarden van Dumoco kun je precies lezen wat zij doen om je data te beschermen. Je persoonlijke data wordt niet gedeeld met derden. Deelname is compleet vrijwillig. Je kunt de deelname stoppen en je data laten vernietigen als je dat wilt.