Rotterdam Bereikbaar - Werkgeversnetwerk Duurzame Mobiliteit

Laat je medewerkers slim en duurzaam reizen
Vermijd hinder op de weg met moderne mobiliteitsoplossingen

Files en vertragingen blijven voorlopig aan de orde van de dag in Zuid-Holland. Groot onderhoud aan wegen, sporen, tunnels en bruggen zorgt nog jarenlang voor hinder op de wegen en het spoor. Ook jouw klanten en medewerkers merken dat.
Als we allemaal in onze auto blijven stappen, dan leidt dat tot nog meer files en uitstoot van onder meer CO₂ en stikstof. Dat is niet wat we willen. Alleen met elkaar – overheid, transportsector, werkgevers en inwoners – kunnen we onze regio bereikbaar houden.

Laat je medewerkers daarom slim en duurzaam reizen. Laat ze een e-bike uitproberen voor hun woon-werkverkeer of spreek een persoonlijk mobiliteitsbudget af. Zo staan zij niet onnodig in de file én stimuleer jij vitaliteit op de werkvloer. De mobiliteitsadviseurs van Zuid-Holland Bereikbaar helpen je bedrijf gratis op weg.

Of sluit je aan bij het Werkgeversnetwerk Duurzame Mobiliteit, met meer dan 100 gelijkgestemde Rotterdamse bedrijven en organisaties. Ze hebben allemaal de ambitie om de CO₂-uitstoot van hun mobiliteit te halveren. Ze delen handige tools en succesvolle mobiliteitsmaatregelen. Zo hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden!
De gemeente Rotterdam is initiatiefnemer en de uitvoeringsorganisatie is Zuid-Holland Bereikbaar. De partners binnen het Netwerk vertegenwoordigen samen meer dan 150.000 medewerkers in Rotterdam. Met één doel: de regio duurzaam bereikbaar te maken.

Nieuws uit het netwerk

Bekijk al het nieuws

Good practices uit het netwerk

Bekijk alle good practices
Foto van Mobiliteitsadviseur                    Hans Stevens

Sluit je aan!

Wil jij samen met anderen aan de slag voor een duurzame en betere bereikbaarheid? Sluit je dan aan! Onderteken de intentieverklaring en ga samen de uitdaging aan. Lid worden is kosteloos en geeft je direct toegang tot het werkgeversnetwerk, alle bijeenkomsten en expertise. Neem contact met mij op voor deelname en meer informatie.

Contact opnemen

Onze leden

Aafje

Albeda college

Alstom

APM Terminals

Aqualiner

Arcadis

Bekijk alle leden