Fietsers in de regen

Column: Weer of geen weer

Oorspronkelijk gepubliceerd op 1 november 2023

Ah, herfst. De vallende bladeren zijn warm van kleur, maar de dagen worden korter en kouder. Laat jij je terug de auto (en file) in jagen? Héél verleidelijk om je fietsuitrusting aan de wilgen te hangen, maar met de juiste accessoires blijft de (elektrische) fiets een heerlijke manier om je te verplaatsen. In beweging blijven helpt ook nog eens tegen die herfstdip.

Het bedrijf Grado uit Spijkenisse snapte dat. Al was het eerst nog even wennen aan de e-bike, inmiddels zijn ze trotse eigenaren van drie stuks. Tot groot genoegen van hun medewerkers! Hun verhaal is een mooie voor bij de open haard. Je leest het op zuidhollandbereikbaar.nl.

Op de hoogte blijven van toekomstige evenementen én wat er in onze regio speelt op het gebied van bereikbaarheid? Via zuidhollandbereikbaar.nl/nieuwsbrief kun je je abonneren op een mailing speciaal voor de Zuid-Hollandse eilanden en het Rotterdamse havengebied. Zit je te broeden op een slim mobiliteitsinitiatief? Laat het me weten! Wie weet prijkt jouw ondernemersavontuur binnenkort bovenaan.

Als afsluiter: Black Friday lonkt. Voordat je de auto instapt richting de grote stad, overweeg eens om je Sinterklaascadeaus en kerstinkopen dit jaar dichterbij huis te doen. Goed voor de bereikbaarheid, nog beter voor onze lokale ondernemers.

Want herfst of niet, weer of geen weer, Voorne-Putten blijft het mooist vanaf het zadel! Dus hijs je in een dikke jas, vergeet je fietslampjes niet en trap die kou gewoon lekker weg. Warme choco smaakt écht het allerlekkerst na een frisse fietstocht.

Ramon Put
Mobiliteitsadviseur Zuid-Holland Bereikbaar

Meer weten over wat de mobiliteitsadviseurs voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem contact op!