Oproep van de organisatie 'Zo Werk Het' om de beste fietswerkgever van Nederland te nomineren

Nomineer jouw organisatie voor Beste Fietswerkgever van Nederland!

'And the award goes to….’ Voor haar jaarlijkse award campagne gaat Zo Werkt Het dit jaar op zoek naar organisaties die hun medewerkers in het zadel helpen. Op 21 november 2023 reikt het landelijke mobiliteitsplatform de felbegeerde award uit aan werkgevers die uitblinken in slimme en duurzame mobiliteit. Nomineer je organisatie vóór 23 oktober 2023 om kans te maken op de award.

Duwtje in de rug voor fietsers

Vaker de fiets pakken is gezond, goedkoop en goed voor het milieu. Toch komen één op de twee forenzen nog steeds met de auto naar hun werk, ook als ze op fietsbare afstand wonen. Werkgevers die fietsen naar het werk zo makkelijk, leuk en aantrekkelijk mogelijk maken, krijgen hun medewerker daarentegen wél op de fiets. Denk aan het bieden van goede faciliteiten zoals een fijne fietsenstalling en aantrekkelijke financiële regelingen. Maar ook het motiveren van medewerkers door bijvoorbeeld mee te doen aan fietsacties of managers die het goede fietsvoorbeeld geven. 

Zo Werkt Het Award 2023

Als blijk van waardering en als inspiratie voor andere werkgevers zet Zo Werkt Het deze organisaties graag in het zonnetje. Na succesvolle eerdere edities - waarbij Harrier, Bconnect, Hanzestrohm en Menzis vorig jaar als winnaars uit de bus kwamen na duizenden inzendingen – roept het platform dit keer op om organisaties te nomineren voor de beste Fietswerkgever van Nederland. De inzendingen zullen beoordeeld worden door een onafhankelijk jury. De award wordt uitgereikt in drie categorieën, zo maken zowel kleinere bedrijven als multinationals kans op de eervolle titel van de beste Fietswerkgever van Nederland.

Word jij de Beste Fietswerkgever in Nederland 2023?

Meedoen is heel gemakkelijk! Ga naar www.zowerkthet.nl en nomineer jouw organisatie. De aangesloten regionale mobiliteitsnetwerken maken op 7 november de regionale winnaars bekend. Deze winnaars maken kans op de landelijke titel bij de digitale uitreiking op 21 november. De medewerker die de winnende nominatie heeft ingezonden maakt kans op een LEKKER e-bike t.w.v. €3258,-!

Over Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een initiatief van twaalf regionale mobiliteitsnetwerken en is mogelijk gemaakt door rijk en regionale overheden. Ook Zuid-Holland Bereikbaar is aangesloten bij Zo Werkt Het. De regionale netwerken helpen de werkgevers in hun regio al jaren om medewerkers flexibeler te laten werken en slimmer en duurzamer te laten reizen. Door samen te werken op landelijk niveau bereikt Zo Werkt Het nog meer werkgevers.