Onderwijsaanpak

Mobiliteitsoplossingen voor onderwijsinstellingen

De toenemende drukte in de provincie Zuid-Holland vraagt van bedrijven en organisaties, en dus ook onderwijsorganisaties, om mobiliteitsaanpassingen. Toch is 'mobiliteit' niet altijd een van de hoogste prioriteiten voor een organisatie. Voor onderwijsinstanties geldt, als werkgever zijnde, vaker dat goed bereikbaar zijn, vitale werknemers hebben, goed werkgeverschap en duurzaamheid belangrijker zijn. Juist daarom is mobiliteit een belanrgijk thema: het heeft impact op al die elementen.

Omdat onderwijsinstellingen ook grote werkgevers in de regio zijn, zit er overlap tussen de onderwijsaanpak en de werkgeversaanpak. Toch zijn er nuances, en daarom vind je op deze pagina alle informatie die in de loop van de tijd verzameld is voor de Onderwijs aanpak.

Good practices Onderwijs

In het onderwijs zijn al vele onderwijsinstellingen op een inspirerende manier bezig met mobiliteitsoplossingen en -veranderingen. Lees een van de vele interviews en doe inspratie op voor jouw onderwijsinstelling.

Hier vind je alle good practices in het onderwijs. Of zoek bij Good Practices op 'Onderwijs'.

Nieuwsbrieven teruglezen

De afgelopen jaren zijn er verschillende nieuwsbrieven van de Onderwijsaanpak verzonden. Wil je ze nog eens nalezen? Ze staan hieronder.

Bekijk de casussen

Er zijn verschillende casussen van onderwijsinstellingen beschreven. Hier kun je ze nog eens lezen.

Contact opnemen?

Wil je meer informatie of ben je benieuwd wat onze mobiliteitsadviseurs voor jouw onderwijsinstelling kunnen betekenen? Neem contact met ons op en stel ons vrijblijvend jouw vraag!